streda 4. januára 2017

Mesačná chvastačka - december


A mám tu poslednú Chvastačku za rok 2016 a zároveň prvú napísanú v Novom roku :) Aké ste mali Vianoce? Ja úplne super, aj keď Ježiško mi veľa kníh nedoniesol. Ale nikto sa u nás doma nestresoval, konečne som videla Star wars a skvelo som sa najedla, takže sa rozhodne nesťažujem. 

Prečítané knihy

Warren Trinásty a Vševidiace oko (Tania del Rio & Will Staehle)
Adulthood is a myth (Sarah Andersen)
How the Grinch Stole Christmas! (Dr. Seuss)
Magnus Chase: Prastarý meč (Rick Riordan)
Pomsta a rozbřesk (Renee Ahdieh)
The Crown & The Arrow (Renee Ahdieh)
The Mirror & The Maze (Renee Ahdieh)
The Moth & The Flame (Renee Ahdieh)

Kúpené knihy


Som na seba hrdá! Minulý mesiac som nič nekúpila! Teda kúpila, ale bolo to za smiešnu sumu a ešte to neprišlo. Túto knihu som objednávala ešte v októbri za ešte smiešnejšiu sumu, cca 2,5 eura. No neberte to! Žiaľ, kniha mi dlho nechodila, tak som ešte začiatkom decembra napísala do Book depository a tí mi poslali novú, ktorá prišla už celkom rýchlo.

Vyhrané knihy

Načo túto kolonku vôbec ešte mám? O.o

Darované knihy


Priznám sa, že som vôbec netušila, kde Korene hriechu zaradiť. Túto knihu som čítala ešte 10 mesiacov pred vydaním, samozrejme v elektronickej podobe, lebo Majka potrebovala názor. Krátko po vydaní som aj recenziu zverejnila. No a fyzickú kópiu mi vybavila priamo od Fragmentu. Mimochodom, v tej knihe mám poďakovanie! :O
Copatú mamu som našla úplne novú na bazári za tri eurá. Napriek tej strašnej obálke ma kniha už dávno zaujala a za tú cenu som jej neodolala. A potom som ju strčila bratovi, že to mám od neho k Vianociam. 
Na Návrat z temnoty ma namotala Ells a to, že ju zháňam si všimla Baška (ktorú si podaktorí môžete pamätať ako blogerku pod prezývkou Astesia), že jej sa nepáčila, tak mi ju daruje. Nie je v najlepšom stave, ale to mi nevadí, lebo vnútro je nepoškodené.

Vymenené knihy


Ešte začiatkom mesiaca sa mi podarilo vymeniť Fantastické zvery. Tú knihu som už párkrát obdivovala v kníhkupectve, ale predáva sa za 10 eur, čo mi príde na niečo takéto fakt veľa. Ale potrebovala som to do zbierky, takže som naozaj rada, že som to získala výmenou. 
Hrej vabank som vymenila s Kikou na zraze. Túto knihu som už čítala a predošlé diely ani nemám doma, ale tento diel bol najlepší, tak som mu neodolala a mám ho doma. 

Recenzné výtlačky


Minulý mesiac som mala po dlhej dobe pomerne dosť recenzných výtlačkov. Diamantový dvor mi poslal Slovart, zvyšné tri knihy Albatros media, s ktorými som skoro po roku obnovila spoluprácu. Okrem Vězňa mám už všetky prečítaná a na Warrena a Pomstu si už môžete prečítať recenzie.

Všetky pokope


2 komentáre:

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.