streda 10. augusta 2016

Ja a sociálne siete

Sociálne siete vládnu svetu a neobišli ani mňa. Vlastne na mnohých zľahka závisláčim. Takže som sa rozhodla spraviť taký menší prehľad, kde všade ma môžete nájsť.
Všetky linky odkazujú rovno na môj profil.
(Ale skôr, než sa do toho pustíme, bola som vyspovedaná v najlepšom rozhovore ever. Takže ho nájdete TU.) 


Úplne najaktívnejšia som, samozrejme, na Facebooku. Dávam na stránku rôzne novinky, obálky, proste čokoľvek, s čím sa chcem podeliť. A nakoľko mám s aktivitou na blogu celkom problém, na Facebooku to väčšinou vynahradzujem.

SNAPCHAT Toto je u mňa na druhom mieste. Snap som si založila asi pred rokom, ale fakt ma to chytilo až niekedy tento rok. Dávam tam množstvo vecí. Od nových, či práve čítaných kníh cez selfíčka (môžem ja za to, že s tými filtrami vyzerám na fotkách konečne viac-menej dobre?) až po veci z môjho bežného života.


Instagram už síce nepoužívam až toľko ako kedysi (holt, nahradil ho Snap), ale stále sa tam sem-tam čosi objaví. Či už s knižnou alebo tématikou.


Každý správny knihomoľ má Goodreads. Ja by som už bez neho nemohla žiť. Aj keď to je zlo, lebo mi riadne rozširuje už aj tak wishlist. 


Ako môžete vidieť, som tam už skoro šesť rokov, ale aspoň trochu som ho začala používať až pred pár mesiacmi. Používam ho hlavne na fanúšikovské veci. (Okej, vlastne som tam začala chodiť až vtedy, keď som začala počúvať One direction, lebo toho je na Twitteri plno, že.)


SERIAL ZONE
Hoci mám v posledných mesiacoch seriálový útlm a akosi sa mi ich nechce pozerať (hlavne že bolo veľa seriálových plánov na leto), na SZ stále občas chodím. Snáď sa to zas rozbehne, keď začne seriálová sezóna.


To by malo byť všetko. Myslím. Ak som prihlásená ešte niekde inde (čo som), nechodím tam. 

4 komentáre:

  1. Já teda na sociálních sítích zas tolik nejsem, což teď plánuju změnit, ale na Twitteru jsem skoro pořád. 3:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Väčšina ľudí sa snaží tam byť menej, nie viac :D

      Odstrániť
  2. Naozaj pekná stránka:) prišla som tu prvý krát ale hneď sa mi zapáčila:D dúfam že sa mi tu bude dariť chodiť častejšie:) ak by si chcela pozývam ťa pozrieť sa aj na môj blog ale ani zďaleka sa nevyrovná tomu tvojmu:D len tak ďalej:)
    www.nasakniznica.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Naozaj pekná stránka:) prišla som tu prvý krát ale hneď sa mi zapáčila:D dúfam že sa mi tu bude dariť chodiť častejšie:) ak by si chcela pozývam ťa pozrieť sa aj na môj blog ale ani zďaleka sa nevyrovná tomu tvojmu:D len tak ďalej:)
    www.nasakniznica.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.