štvrtok 10. septembra 2015

Blogtour... Alebo autori zasypaní otázkami no.2


V úvodnom článku bolo, že sa môže zapojiť aj niekto, kto blog nemá s tým, že odpovede zverejním u seba. Jedna slečna sa túto možnosť rozhodla využiť, napísať autorom a tu je výsledok. Takže na tomto článku nemám zásluhy ja, ale Timea Borošová. Ja to len zverejňujem :)

Ak by to bolo možné, tak s ktorou reálnou osobnosťou, živou či nie by si chcela aby sa stretla jedna postava z vašej knihy?


Sara Raasch - autorka série Snow like ashes
Myslím si, že Meira by sa rada stretla s Lucy Lawless, ktorá hrala Xenu v Xena: Warrior Princess.






Wendy Higgins - autorka série Svůdne zlo (vydalo vydavateľstvo CooBoo)
Ak by som mohla stretnúť hocijakú osobnosť z reálneho života spolu s jednou zmojich postáv bola by to Matka Tereza s mojou postavou Annou Whitt. Keďže Anna je z časti anjel a často sa správa ako svätica, tak si myslím, že by bolo fascinujúce sa porozprávať s Matkou Terezou o jej práci, ktorú počas jej života vykonala.




Tammara Webber - autorka knihy Easy? (vydalo vydavateľstvo Jota)
Myslím si, že moja postava Dori by sa rada stretla s Matkou Terezou. Stretnutie s Matkou Terezou by jej veľmi pomohlo.

Patricia Briggs - autorka sérií Mercedes Thompson a Alfa a Omega (vydalo vydavateľstvo Fantom print), odpovedala asistentka.
Patricia povedala, že si myslí, že by to bolo úplne úžasné keby sa jej vlkodlak Asil stretol s Albertom Einsteinom. Asil je starý, geniálny, zanietený a on má s Albertom Einsteinom veľa spoločného, boli by z nich buď skvelí priatelia alebo nepriatelia.  A teraz keď o to  premýšľam, Asil sa mohol s tretnúť s pánom Einsteinom, len nám o tom nidy nepovedal, veď je predsa len tajnostkár.


Joss Stirling - autorka knihy Najít Sky (vydalo vydavateľstvo Brána)
Chcela by som aby sa Sky stretla so svojimi rodičmi aby vedela zistil viac o tom, odkiaľ pochádza.




Tonya Plank - autorka série A Ballroom romance
Ak je tu jedna osobnosť, s ktorou by som chcela aby sa postava z mojej knihy stretla, tak si myslím, že by to bol Vaslav Nijinsky, ruský tanečník z 20. storočia. Chcela by som aby sa s ním stretol Rory, hlavná postava v sérii Fever. On bol najlepší baletný tanečník svojho času  a teraz je s neho legenda. Ona zas tancovala balet ako tínedžerka a rada by sa to opýtala aké to bolo vystupovať  so slávnymi Ballet Russes a ako prišiel na tance, ktoré vytvoril ako napríklad "Rite of Spring" , z ktorého obecenstvo pri jeho premére šalelo. On taktiež trpel schizofréniou a Rory si myslí, že jeden z jej zákazníkov tiež môže mať tú chorobu. Myslím, že by to bolo naozaj náučné, z tanečnej aj mentálnej perspektívy keby sa s ním stretla. 

Maria V. Snyder - autorka sérií Study, Glass, Healer, Insiders
Povedala by som, že postava z mojich kníh, ktorú by som rada stretla je Janco. Myslím si, že by  sme si spolu užili veľa zábavy  a dostali sa do problémov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.