utorok 29. júla 2014

Knižná predpoveď - august


Tak v prvom rade predpovedám, že som strašne naštvaná a mám chuť niečo rozbiť a že to tak skoro neprejde. Totižto, tento článok som už napísala aj publikovala a potom mi ho blogger zmazal. Proste som otvorila nový príspevok, kde som hodila len jeden link, ako prípravu na niečo iné a zrazu som to mala dvojmo a miesto tohoto. Proste áááááááááááááááááááááá!

Toto meme je výtvorom Catty.
A o čo vlastne ide? Nuž, v jednoduchosti o zverejnenie knižných plánov na nasledujúci mesiac - teda o predpoveď toho, čo sa chystám čítať, na aké knihy môžete čakať recenzie, či plánujem nejakú súťaž, ktoré knihy by mi mali doraziť, proste všetko, čo v súvislosti s knihami plánujem zrealizovať.

Stenčovanie kôpky kníh, ktoré čakajú na poličke:
V prvom rade sa musím posunúť vo Volaní kukučky, ktoré čítam už od pondelka (minulého!) a som som na začiatku. Takisto je na tom aj Once upon a time tale. Proste sa mi absolútne nechce čítať teraz. Čakajú ma tu už aj recenzáky Antibohyně a Slza a čoskoro má prísť aj Závisť a Hra o tróny. Tiež na mňa čaká kniha Tieň noci, ktorú mám požičanú. 
Rozširovanie zbierky kníh alebo Poličky sú plné na prasknutie:
Kupovať si neplánujem nič. Úplne stačí, že som si objednala jednu knihu... predvčerom tuším. Zato si koncom mesiaca plánujem vypýtať z Albatrosu Školu dobra a zla, Príbeh dvoch storočí a hlavne Rozohnenú, ktorá konečne vychádza a ja sa na ňu neskutočne teším. Je to jedna z najočakávanejších kníh tohoto roku a aj sa neviem dočkať, kedy ju budem držať v rukách a kochať sa ňou. Aká bude ponuka v Ikare tentoraz netuším, ale ak tam bude kniha Šťastná sedmička, tak si ju pravdepodobne vezmem, lebo tá vypadá dobre. 

Recenzie a ostatné príspevky:
Dočkáte sa recenzií na Kukučku a OUAT, keď ich konečne dočítam, recenzií kníh, ktoré ešte len prečítam, ďalej sa môžete tešiť na obvyklú Mesačnú chvastačku, či Hitparádu kníh. Možno sa pritrafí nejaký ten TAG, snáď pokročím v Top týždňa a možno sa konečne dočkáte nejakej ďalšej Knižnej spovede. Nevyhnete sa ani článku Chystá sa... hneď po tom, čo to sama zistím. Budem tiež pokračovať v mojich dvoch projektoch, meme, nazvite si to, ako chcete. A to konkrétne v Knižných sériach a Filmových tipoch, z ktorých už nájdete po dva články v oboch. A hlavne...

Súťaže:
Dobre, že robím túto Predpoveď. Pripomenula mi totiž čosi nesmierne dôležité. Čo? V piatok začína Augustový knižný hop, do ktorého som sa zapojila a teda môžete očakávať súťaž o jednu mega super úžasnú cenu. Rozhodne sa máte na čo tešiť. 

1 komentár:

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.