piatok 20. júna 2014

Mr. Perfect - VÍŤAZI


Ešte len pred chvíľou sme s týmto projektom začali a zrazu je koniec. Proste mám dojem, že to neskutočne rýchlo ubehlo. A zrazu máme z tridsiatichdvoch súťažiacich víťaza. Možno ste už zaregistrovali, že sa ním stal WILL HERONDALE! Tsss! Neviem ako vy, ale ja veľmi spokojná nie som, lebo hoci som Pekelné stroje nečítala, tak pochybujem, že môže byť väčšie zlatíčko ako Adrian. Ten je pre mňa definitívnym víťazom. Aj tak :P

Keďže sme absolútne skvelé a úžasné, celý tento projekt sprevádzali dokopy štyri súťaže. Ako iste viete, ceny do súťaže nám venoval Slovart, za čo mu ešte raz veľmi ďakujeme. Celý čas ste hrali o tieto knižky:


  • Experiment (Veronica Roth)
  • Mechanická princezná (Cassandra Clare) 
  • Čo sa stalo Mare Dyerovej (Michelle Hodkin)
  • Krvavý sľub (Richelle Mead) - NOVINKA!
  • Mesto stratených duší (Cassandra Clare) - NOVINKA!

Dokopy sme vybrali piatich výhercov. A keďže vás určite zaujíma, ktorí nimi sú, tak ideme na to! 

1. Súťaž spočívala v tom, že ste si mali tipnúť, z ktorej skupiny bude víťaz. Zapojilo sa nám tu najviac ľudí, až 124. Tí, ktorí tipli šiestu skupinu boli zaradení do žrebovania a Random vybral víťazku menom Jahula

2. súťaž bola kreatívna. Písali ste nám poviedky, posielali obrázky... A nakoľko sa snaha cení a vy ste boli naozaj nútení niečo urobiť a vymyslieť, nielen spraviť zopár klikov, tak sme sa rozhodli tu vybrať víťazov dvoch. Každá sme vybrali jednu. 
Madžgy vybrala Barboru Soľanovú a mňa si získala poviedka Moniky Ď, ktorá sa mi naozaj moc páčila a bola presne taká, akú som si predstavovala :) Originálna, vtipná a zaujímavá. Barborinu nájdete TU a Monikinu TU.

3. súťaž bol test. Tí, ktorí ste odpovedali správne, ste boli zaradení do žrebovania a šťastie sa usmialo na Simu

Do poslednej súťaže sa zapojili dvaja ľudia, čo je podľa mňa škoda, ale čo už. Vybrali sme Josie, ktorá písala o Adrianovi. 


Všetci výherci dostanú čoskoro e-mail. 
A ja tu mám ešte jednu vec, ktorá vás možno bude zaujímať. Dostali sme otázku, či niečo takéto plánujeme aj o rok. Netušíme. Tento nápad bol spontánny, možno bude niečo iné. Ja naozaj netuším, čo bude o rok. Netuším ani čo bude zajtra :) (No dobre, viem, zajtra mám narodeniny, budem mať konečne 17!! Ale tak viete, ako som to myslela ;)) 

Všetkým vám ďakujeme za hlasy a aktivitu, malo to väčší úspech a odozvu, než sme čakali :) 

2 komentáre:

  1. Spontánny ale skvelý nápad! Wila mám rada... ale vyhrať mal Adrian !!! :( Tak či tak gratulujem výhercom :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.