sobota 14. júna 2014

Mr. Perfect 2014: SEMIFINÁLE - Tobias Eaton vs. Will Herondale


Neviem ako sa stalo, že je už skoro koniec. Správne, už nás čaká len tento duel a potom finále. Ostali nám už len Tobias Eaton, Will Herondale, Alexander Barrington a môj milovaný Adrian Ivashkov, na ktorého mám proste slabosť (a nech to skončí akokoľvek, pre mňa je jednoznačným víťazom).
Minule sme vás na Facebooku poprosili (ako 4. súťaž), že potrebujeme štyroch ľudí, ktorí by nám predstavili jednu postavu a napísali, prečo máme za nich hlasovať. Žiaľ, dostali sme nakoniec len Adriana a Tobiasa, tak asi máte hlasovať už len za nich.


Prečo hlasovať za Tobiasa nám napísala Zuzka
Tobias Eaton, v dystopickom Chicagu známy ako Štyri z Neohrozenosti je tréner nováčikov tejto silnej frakcie. Trénuje tých, ktorí si svoj život venovali Neohrozenosti a svoj život sám venuje Neohrozenosti. Vycvičil desiatky úspešných neohrozených a viac krát odmietol post vedúceho a naďalej sa venoval nováčikom. Jeho prvé stretnutie s Tris Priorovou, hrdinkou knihy Divergencia, ktorú pozná celý svet je všade známe a taktiež jeho slová “Welcome to Dauntless.” Dostal prezývku podľa svojich strachov a celkom mu pasuje. No a prečo by ste preňho mali hlasovať? Jednoducho, jeho si obľúbi každý. Vycvičil a pomohol desiatkam teenagerov, makal na sebe a posunul to ďalej. Je skromný, citlivý a inteligentný a proti jeho filmovej podobe tiež nemôžem protirečiť. Prečítajte si Divergenciu a uvidíte, prečo píšem tieto slová. Zistíte, aké existuje medzi Tris a Tobiasom silné puto a budete plakať, smiať sa a usmievať sa. Aj keď je možno v tejto veľa ďalších lepších charakterov ako Štyri, pre mňa je jasný víťaz.




U Madžgy tentokrát prebieha duel medzi Adrianom a Alexandrom :)

10 komentárov:

  1. neeeee :((( Will prehráva :((( ;(((( ;((( prečo :(( :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chvalabohu :D :D
      Btw, som úprimná, nie zlá, áno? :D

      Odstrániť
    2. :DDD Tobiasa som milovala (aj toho filmového hihi :3333333) ale potom som prečítala Experiment a BUM. už sa mi nepáčil :D

      Odstrániť
    3. Tiež sa mi tam páčil o moc menej :D

      Odstrániť
    4. Ešte to nie je stratené! :D Teraz vyhráva Will....takže to asi bude tesné. :D
      Tobiasa nepoznám, ale Will je pre mňa aj tak naj! ;-)

      Odstrániť
    5. Určite si prečítaj Divergenicu :) Dúfam, že vyhrá Tobias :) Držím mu palce.

      Odstrániť
  2. Jo, jo, jo!!! Tobias má přes 60% to dá. :D Ne, že bych neměla Willa ráda, ale Pekelné stroje jsem nečetla, tak chci, aby postoupil někdo, koho znám a mám ráda. :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.