pondelok 30. septembra 2013

10 day challenge - 3


Challenge, ktorú som našla u Eloran. Prvý príspevok ste si už mohli prečítať, dnes je na rade čosi ďalšie...


Deň tretí - Osem spôsobov, ako si získať moje srdce

No... toto je také zaujímavé. Úprimne netuším, či je to len o tom, ako si môže získať moje srdce nejaký chlap, alebo tak všeobecne, že chcete, aby som vás mala rada. Nech je ako chce, mám tu tú prvú alternatívu. A teda, ak si chceš získať moje srdce (a ja viem, že áno), mal by ste spĺňať tieto podmienky. Nie je to nič náročné, nemusíš mať nijaké nadprirodzené schopnosti alebo tučné bankové konto... Hoci aby som bola úprimná... to by nezaškodilo.

1. Okej, tak to podstatné. Musíš mať rád knihy. Nemusíš čítať jednu knihu za druhou ako ja, ale tak aspoň raz za čas to nikomu neuškodí. Práve naopak. Pretože keby si tento bod nespĺňal tak sa obávam, že by sme sa nemali veľmi o čom baviť. (Alebo by sme sa nerozprávali? O.o). Nechcem však nijakého bifloša, prepáč Sheldon. 
2. Musíme mať aspoň podobný vkus vo filmoch. Znova rovnaký dôvod ako predtým. Ak mi povieš, že nemáš rád Avengers, tak na mňa ani nerozprávaj! :D Ale nemusíš sa báť, že by si so mnou musel pozerať Titanic alebo čo, radšej budem pozerať na lietajúce vnútornosti, dobre? 
3. Musíš mať zmysel pre humor. Konkrétne taký podobný ako mám ja. Nech nenastanú také tie trápne momenty, že sa každí smejeme na niečom inom.
4. Musíš ma mať rád. Skutočne rád, nie sa tak len tváriť. A samozrejme, ja musím mať rada teba. 
5. Ak čítaš môj blog, tak ti isto neušlo, že moje ego nie je dvakrát maličké (O:)) Ehm... takže od teba sa čaká, že sa oň budeš pekne starať, lichotiť mi... a myslieť to vážne.
6. Tiež by si mi mal byť sympatický. Nechcem, aby si bol nejaký model alebo čo, to by si u mňa vlastne ani neuspel, ja mám trochu svojský vkus. Ale (už) nie som taká povrchná, aby mi šlo o to, ako vypadáš, ale proste mi musíš byť sympatický. 
7. Potom samozrejme také tie klasické veci. Musíš mi dôverovať, vo všetkom ma podporovať, zvyknúť si na to, že mi občas poriadne šibe, nepretvarovať sa, neklamať mi, pomáhať  mi, byť so mnou na rovnakej vlnovej dĺžke a tak... A samozrejme by si nemal vraždiť šteniatka alebo také čosi. Dovolím ti vraždiť chrobákov, nech sa ich nemusím dotýkať sama :D Tiež by si nemal chlastať, fajčiť... veď predsa sa nechcem bozkávať s niekym, kto tak strašne smrdí. 
8. No... a tiež by nezaškodilo, keby si bol o niekoľko rokov starší :)


A pokiaľ sa vám páčil minulý príspevok - 9 faktov o mne a chcete, aby som spravila niečo také znovu, tak vyplnte tento formulár, kde mi môžete dať otázky, na ktoré vám odpoviem. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.