utorok 9. júla 2013

Top týždňa - Obľúbené filmové spracovania


Meme od Luu.




Diabol nosí Pradu
Kniha nebola nijako vydarená, naopak - veľmi ma nebavila, ale film mám fakt rada. Meryl Streep je ako Miranda Pristleyová fakt úžasná. Okrem toho je tam kopa úžasných handier a všetkého možného. 









Eragon
Tak tuto som knihu nečítala. A ani som to nemala v pláne, kým som nevidela film, ktorý sa mi fakt páčil. Ten ma presvedčil, že sa proste musím dostať aj ku knihám.








Harry Potter
Tak to je klasika, ktorú som sem proste musela dať. Filmy aj knihy milujem, sú súčasťou môjho života... Ale to už viete, tak sa opakovať nebudem.









Som číslo štyri
Keď som si prečítala knihu, okamžite sa mi zapáčila a ja som bola dosť zvedavá na film. Po pozretí som si povedala, že je to konečne film, ktorý je rovnako dobrý ako kniha.








Narnia 
Také ďalšie filmy ešte odkedy som bola malá. Film ma vždy preniesol do rozprávkovej krajiny, ktorú som milovala. A rovnako aj knihy som čítala mnoho krát. 









Interview s upírom
Knihu som nečítala, ani sa nechystám, lebo som počula, že nie je taká dobrá ako film. A ten fakt milujem. Tom Cruise je tu vážne úžasný.









Karlik a továreň na čokoládu
Tak v tomto filme sú hneď dva moji obľúbení herci (Johnny Depp a Helena Bohnam Carter) a okrem toho je film plný úžasnej čokolády. Ako by mohol niekto ten film nemilovať?









Pýcha a predsudok
Tento seriál som videla len raz a je to verná kópia knihy. Tú milujem. A Colin Firth je ako pán Darcy úplne super, skvele splnil moje predstavy, takže...









Upírske denníky
Okej, ďalší seriál, ale už posledný. Na TVD som sa namotala už pred pár rokmi a stále ma to drží. Teraz už len nedočkavo čakám na ďalšie časti...










Ten, kdo stojí v koute
Tak túto knihu som žial ešte nečítala. Niežeby som nechcela, len som nemala príležitosť. Ale film bol krásny.

7 komentárov:

  1. Polku som videla. Veľmi sú dobré tie filmy. Som číslo 4 je najlepšie :) Niektoré knihy by som chcela prečítať.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Eragon jako film byl ve srovnání s knihou děsný propadák. Já jsem knížku velice milovala tak jsem si řekla ten film musí bejt super. A ono prd. Celou dobu jsem se u něj nudila a strašně mě štval. :/ Jediné co bylo super byla malinká Safira :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten kdo stojí v koutě je dokonalým stvárnením knihy (ale to je asi tým, že autor knihy bol aj scenáristom filmu). Knihu si rozhodne prečítaj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som videla všetky z tých filmov a musím povedať že si vybrala veľmi dobre ! Dokonca TVD je oveľa lepší seriál ako knihy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten kto stojí v kúte je nádherný film♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Eragon prý nestál za nic, tak nevím. Sám jsem ho ale neviděl. :D Jinak máš moc hezký výběr!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja Karlik a továreň na čokoládu nemilujem..tak si našla jedneho človeka :P ale súhlasím s tebou, že Johnny Depp je aj u mňa jeden z najobľúbenejších hercov.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.