sobota 15. júna 2013

Knihobranie 8 - Kniha, ktorú nemôžem dočítať do konca


Projekt od VeEee.

Kterou knihu z vaší knihovničky se vám prostě nedaří dočíst, ať se snažíte sebevíc?

Nie je to síce moja kniha, ale tatinova, pretože ak ja nie som schopná nejakú knihu dočítať (napríklad Škaredých), tak ich šupnem preč.
Artemis Fowl bol napriek mojim počiatočným obavám celkom dobrá séria. Nebola z najlepších, ale ani z najhorších. Prvé štyri časti (respektvíve jednotka, trojka a štvorka) boli najlepšie. Potom mi to prišlo, akoby to autor len úplne zbytočne naťahoval dej, ktorý sa dal skončiť už dávno.
Pointou je, že nech som sa snažila akokoľvek, nedostala som sa zo sedmičky ani do polovice. To bola taká strašná nuda, až to nebolo normálne. Normálne ma desí pomyslenie, že autorovi vyšla už aj osmička (u nás nie... a ani už nemusí)

3 komentáre:

  1. Ešte dobre, že som jej nedala šancu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na Artemisovi som takpovediac vyrastala (mimo iných :D), preto na neho v podstate nedám dopustiť, hoci aj ja musím uznať, že tie poslednú diely sú už... No, ten začiatok bol rozhodne vydarenejší, asi to skutočne mohlo skončiť už dávno.

    Teraz urputne uvažujem, či som túto Atlantídu už čítala alebo nie... Fakt som si nie istá. :D A neviem ani to, či ju mám prichystanú v knižnici alebo nie... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já teda nečetla ani jednu knihu o Artemisovi..

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.