nedeľa 17. decembra 2017

Christmas giveaway 2017


Týždeň so Vianoc! Pre mňa by to ale kľudne mohlo byť aj polroka do Vianoc a necítila by som rozdiel (jedine tak teplotný). No ale môj pocit je momentálne vedľajší, kalendár hovorí sám za seba (ako ušiel tento rok?!), takže som vám pripravila vianočnú súťaž. Ktorú zároveň spájam s oslavou 5 výročia tohoto blogu (ktoré bolo 6.11., ale to je detail). 


A o čo súťažite?


Výherci budú dvaja - jeden vyhrá Dievča v ľade od Roberta Bryndzu, ktorú do súťaže venovalo vydavateľstvo Grada a druhý výherca dostane podpísaný výtlačok knihy First grave on the right, ktorú do súťaže venovala samotná autorka. 
Ďalej obaja výherci dostanú veci od autorov ako Joelle Charbonneau, Tammary Webber, Daryndy Jones, Christophera Paoliniho, Mii Sheridan, Cory Cormack, Pasi Ilmari Jääskeläinen, Alessandry Torre, Colleen Houck, Liz Coley a prípadne niečo ďalšie. 

Čo pre to musíte spraviť? 

  • Napíšte mi komentár, ktorý bude obsahovať váš email, ktorú knižku by ste z týchto dvoch chceli a odpoveď na tieto dve otázky: Aká je najlepšia kniha, ktorú ste tento rok čítali a prečo? Aký bol pre vás rok 2017? :)
  • Súťažiť môžete do 24.12 do polnoci, víťazov potom vyhlásim na FB blogu snáď na druhý deň.
  • Zapojiť sa môže ktokoľvek so slovenskou doručovacou adresou
  • Krásne Vianoce a veľa šťastia :))

13 komentárov:

  1. Zapájam sa do súťaže o knihu Dievča v ľade od Roberta Bryndzu. Medzi dobré knihy, ktoré majú miesto v mojej knižnici, patrí kniha Posledný potomok od Eriky Jarkovskej. Vítam autorku, ktorá sa rozhodla písať indiánsko- historické príbehy. Zaujal ma pútavý príbeh indiána menom Iši. Ani jedna stránka knihy ma nenudila. A aký bol môj rok 2017 ? Tvorivý. Prajem sebe i Vám , nech si nás nájdu ďalšie nové, dobré knihy . Veľa zdravia, spokojnosti a radosti. Dočítania priatelia!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dpazitna@gmail.com
    Dievča v ľade
    1) Najlepšia kniha ktorú som za tento rok prečítala bola Kráľovná v tieňoch.. tak je to pokračovanie trónu zo skla .. knihu som prečítala veľmi rýchlo , nevedela som sa od nej odtrhnúť . Už sa teším na ďalšie pokračovanie :) ..
    2) Tak ako rok bol v pohode ale v škole to ide omnoho ťažšie, keďže sa musím veľa učiť tak ani nestíham niekedy čítať a to ma hnevá najviac .

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja by som rada Daryndu Jones, jej knihy milujem. Najlepšou knihou tento rok bola pre mňa V službách zla (Robert Galbraith), tretie pokračovanie pribehov detektíva Cormorana (ja viem, cudne meno) a jeho "asistentky" Robin. Krásne sa tu spája detektivny príbeh s romantickým.A ten cliffhanger na konci...
    Rok 2017 bol mišmaš,z každého rožku trošku,ako to už býva.Našťastie prevládalo to dobré.
    e-mail: katarina.ozvoldikova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. antalviktor4@gmail.com , dievča v ľade, Aristoteles a Dante milujem tú knihy má strašne dobrý dej ľahko sa číta a hlavne je úžasná. Rok 2017 bol pre mňa dosť zaujímavý. Bol som všade kade prázdniny ubehli veľmi rýchlo a začiatkom školského roku 2017/18 som prežil veľmi dobre nebál som sa od školy a dnes ešte stále idem do školy ale myslím už len na prázdniny dúfam že vyhrám knihu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rada by som Dievča v ľade.
    1. Naj kniha tento rok u mňa Slávik od K. Hannah. Uverila som všetko, miestami som nedýchala a aj som plakala.
    2. Knižný rok bol fajn. V súkromí nie fajn
    milka.katrinakova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj ahoj :)

    Neviem ci najlepsia ale urcite kniha ktora vo mne zanechala najvacsi dojem a emociu bola Nieco viac od Nessa, ta kniha obsahuje naozaj nieco viac, ci uz to je pribehom, myslienkami alebo ukrytymi vecami medzi riadkami...

    Rok 2017 bol neskutocne zaujimavy, no najviac udalost bola stahovanie :)

    V pripade vyhry si vyberam Dievca v lade.

    nikky33@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zapájam sa do súťaže o knihu Posledný potomok od Eriky Jarkovskej m.stefan.65@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj,
    chcela by som vyhrať knihu First grave on the right, i keď nepohrdnem ani druhou knihou. :)
    Tento rok som si konečne prečítala knihu Malý princ. Naozaj veľmi, veľmi, veľmi dobrá kniha! Naozaj ma oslovila a dá sa nad ňou donekonečna zamýšľať. Rok 2017 mi vo veľa veciach otvoril oči, konečne som si uvedomila isté veci a vidím to jasnejšie.
    Šťastné a veselé Vianoce!
    zarubova.gabika@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj,

    aj ja sa rada zapojím do súťaže. Zaujala ma z týchto dvoch kníh Dievča v ľade, ale potešila by aj tá druhá. :)

    Kniha, ktorú som si tento rok (opäť) prečítala a veľmi rada sa k nej vždy vrátim, je Jane Eyrová od Charlotte Brontëovej. Je to síce smutnejší príbeh siroty, ale so skvelými opismi minulosti, okrem iného. Ukazuje aké náročné bolo žiť v danej dobe a milovať napriek rôznym prekážkam.

    Môj rok, no, keď ho zhniem bol vcelku akčný. Sťahovanie, nová práca, prerábanie domácnosti, ktoré pokračuje ešte stále a ešte aj chvíľu potrvá... Nastali smutné aj veselšie okamžiky. Ale verím, že nasledujúci rok bude viac tých veselých. :)

    Tiež sa pridávam ku Gabike a prajem šťastné a veselé! :)



    Email: rejcl.silvicka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. email lollipop333@email.cz, knihu FGOTR a nejlepší kniha, no ... To je fakt těžký. Tolik knih, ale vyberu asi s těžkým srdcem Plamen v temnotě, ta kniha mi dala všechny feels, přísahám. A rok 2017 byl plný zkušeností s novými lidmi, ztráta přátel a získání nových, ale řekla bych, že špatné to nebylo :) (sk adresu mám)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja by som si vybrala Dievča v ľade.
    nikabenuskova14@gmail.com

    Môj rok bol......celkom psychicky vyčerpávajúci a náročný kvôli škole ale hlavne kvôli tomu, že som celkom dosť veľa času strávila chodením po nemocniciach a samotným pobytom v nich. Ale teraz je to už lepšie, a dúfam, že to bude len a len lepšie a už sa nebudem musieť vrátiť späť.
    Najlepšia kniha? Tak to je problém povedať, pretože som prečítala kopu skvelých kníh. Veľmi sa mi pacil najnovší Harry Potter. Taktiež som až tento rok začala čítať džínsové denníky a aj tie sa mi veľmi páčili. Je to také oddychové čítanie. A veľmi sa mi páčila aj kniha Grafitove dievča, ktorú mi požičala kamarátka v nemocnici. Takže tých kníh je u mňa viac. Toto je len pár z nich.

    Prajem Ti krásne a požehnané Vianoce a bohatého (knižného) Ježiška.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. duranova.emilia@gmail.com


    Ak by sa mi podarilo vyhrať knižku First grave on the right, bola by som veľmi rada. Človek nemá kvalitnej literatúry nikdy dosť :-) a hlavne tej anglickej. Za tento rok som toho prečítala pomerne dosť, ale moja naj kniha bola Simon vs the homo sapiens agenda. Už sa neviem dočkať filmu, kniha bola skvelá.

    Tento rok bol veľmi zvláštny. Zažila som veľa ťažkých chvíľ, ale vďaka ľuďom okolo mňa som to zvládla.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.