nedeľa 18. decembra 2016

IV. Súťaž


A je tu posledná adventná nedeľa, čo znamená nielen to, že sa projekt chýli ku koncu, ale aj to, že za necelý týždeň sú Vianoce. Jop, tiež to nechápem. A stále nemám všetky darčeky (ale už aspoň nejaké, som na seba pyšná). Mám dojem, že nič nestíham, zajtra ma ešte čaká jeden záverečný test (ktorý si určite zopakujem v januári, pretože som to poriadne ešte nevidela a navyše som chorá, takže sa neviem vôbec sústrediť na tú blbosť, čo sa mám učiť) a potom aj skúškové. Yay! 
Ale nevadí, budú Vianoce, takže sa snažím sústrediť na to. Lebo zemiakový šalát. A kopu jedla. A zemiakový šalát! 
Každopádne, mám tu posledný článok do môjho vianočného projektu. Dúfam, že sa vám páčil. Keď som od autorov mámila odpovede, zopár mi poslalo aj nejaké veci. Knižky, podpísané záložky a iné veci. (Sľúbili aj nejakí ďalší autori, ale akosi... nič z toho. Ale možno - snáď - ešte niečo príde.)
Teším sa, že mám konečne pre vás súťaž, pretože už vyše polroka som žiadnu robila. A to 6.11. blog oslávil 4 roky! Tak som to spojila aspoň takto. Lebo kedy je lepší čas na súťaž ako pred Vianocami? :)


Ako som vravela, je istá možnosť, že ešte niečo pribudne, zatiaľ súťažíte o tieto veci :) Magnusa Chasea som venovala do súťaže ja, lebo omylom mi prišiel dvojmo. Ten (žiaľ) podpísaný nie je. Tiež som tam popridávala ukážku z knihy Zárezy smrti a možno ešte nejaké náhodné záložky.
Ostatné ceny sú od autorov. Jeden víťaz vyhrá podpísaný výtlačok Písne krve. Ďalej podpísané ceny poslali aj Francisco X. Stork, Lori Nelson Spielman, Alessandra Torre, Michelle Madow, Cat Winters, Samantha Young, Jeanne Ryan, Tammara Webber, MarcyKate Connolly, A.G. Howard, Wendy Higgins, Rachel Caine, Sylvain Reynard, Melissa Pearl a K. A. Tucker. 

  • Víťazi budú traja alebo štyria, to si ešte premyslím. Prvý vylosovaný získa knižku podľa svojho výberu, ten druhý zvyšnú, k tomu samozrejme zvyšné podpísané veci. Tretí, prípadne štvrtý víťaz potom dostane balíček s podpísanými vecami. Nie všetci autori však poslali dostatočné množstvo tak, aby vyšlo z každého každému víťazovi, takže to nejako podelím.
  • Súťažiť môžete do 24.12. do polnoci
  • Je nutné mať slovenskú doručovaciu adresu (I´m so sorry!)
  • Vyhradzujem si právo na prípadné zmeny
  • Víťazov - už klasicky - vyhlásim na blogovom Facebooku. Pravdepodobne hneď 25.12.
  • Veľa šťastia všetkým.

Krásne a Veselé Vianoce všetkým!

2 komentáre:

  1. Jsi úžasná, jen tak dál. Přeji Ti krásné a pohodové Vánoce a do nového roku štěstí, zdraví, spokojené čtenáře a štěstí na knihy. :-)
    Lucie H.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zapojila som sa, tak uvidím, či sa na mňa usmeje šťastie :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.