štvrtok 18. augusta 2016

Top 10 mojich podpísaných kníh

Tento článok zverejnila predvčerom Vendea a s jej dovolením som sa rozhodla ukázať vám svoju top desinu. Knihy nie sú zoradené v nijakom konkrétnom poradí. 
Mimochodom, všetky moje podpísané veci autormi nájdete v tomto albume


Túto knihu som pred pár rokmi vyhrala a bola som z toho neskutočne happy, lebo Radečka som už predtým čítala a zamilovala som sa doň. Navyše mi Katka pridala skvelé a originálne venovanie. Skrátka môj malý poklad. 


Počas Blogtour mi Becky Albertalli poslala nejaké podpísané záložky a nálepky a jedna s venovaním putovala do môjho výtlačku Simona. Mimochodom, je to jedna z najlepších kníh, čo som minulý rok čítala, bola absolútne dokonalá, takže som happy, že v nej mám aj podpis. 


Carol Rifke Bruntovej som písala o rozhovor a ona mi poslala aj jeden podpísaný výtlačok s venovaním, z čoho som mala tiež obrovskú radosť, pretože je to výborná kniha a teším sa na nejaký jej ďalší počin. 


Kerstin Gier mi raz k Blogtour poslala dve kompletné série Drahokamov a ja som si nechala Modrú a Zelenú (Rudú som už mala a je podpísaná CooBoo redakciou. Alebo keď vám pošlú omylom za Víkendovku kontrolný výtlačok.)


Séria Pád je taká moja guilty pleasure a veľmi ma potešilo, keď mi raz prišli od Lauren Kate dve nálepky s podpisom. Je jasné, že sa jedná ocitla v Páde. 


Kto by nemiloval Mesačné kroniky? Ja som hrdá na to, že mám podpísanú nálepku v Cinder aj Scarlet. 


Dostávame sa k sérii, ktorú mi všetci závidia. Nielenže je celá vypredaná, ja ju mám aj celú podpísanú a s venovaním. S Majkou som sa stretla trikrát a je to veľmi zlatá osôbka.  
Neviem sa dočkať jej najnovšej knihy, ktorá mi pribudne do zbierky snáď už čoskoro. 
Ale vôbec sa nechválim! 


Toto je ďalší kúsok, ktorým sa nemôže pochváliť len tak hocikto, keďže autorka píše pod pseudonymom a jej totožnosť je tajná, takže nejaké besedy alebo čo nehrozia. Knihu mi autorka poslala po tom, čo vyšiel minulý rok aj tretí diel a ja som si s ňou vtedy písala, poslala jej recenzie a vypísala dojmy. Spoiler alert: Skvelá séria. 


Pamätáte ako malo CooBoo teraz adventný kalendár a mohli ste niekomu získať pre niekoho nejakú knihu? Tak vďaka kamarátke pristála v mojej knižnici táto kráska. Asi by som sa už do nej mala aj pustiť, čo?


Zuzka je spolu s Majkou Holecyovou moja obľúbená slovenská autorka, ale od nej mám zatiaľ podpísanú len túto jednu. Ale tiež sa v podstate sama od seba ponúkla, že mi ju pošle, takže sa absolútne nesťažujem. Ale Zuzka je tiež zlatíčko. S ňou som sa síce ešte nestretla, ale píšem si s ňou už niekoľko rokov občas. (V preklade zvyčajne po tom, čo jej vyjde nová kniha.) 


Tak, to je mojich TOP 10 obľúbených podpísaných kníh. Niežeby to boli všetky. Za zmienku stoja napríklad aj Lock & Mori od Heather Petty, Svůdne zlo od Wendy Higgins (v oboch mám len podpísané nálepky.), oba diely Punkovej princeznej, Seduktora, ďalej trebárs Adaptácia či Insomnia... 

6 komentárov:

  1. Ze všech těchto knih jsem četla pouze Řekni vlkům, že jsem doma... Moc se mi ta knížka líbila.
    Jinak máš krásnou sbírku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) A som rada, že sa ti kniha páčila <3

      Odstrániť
  2. Niečo takéto musí fakt potešiť :) Ja ešte doma nemám nič podpísané, no určite by som rada, hlavne svoje obľúbené knihy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja len dúfam, že sa bude moja zbierka len rozrastať, lebo sú autori, pri ktorých by som asi umrela, aby som to dostala, ale stálo by to za to <3

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.