utorok 12. apríla 2016

7 dôvodov, prečo si založiť Snapchat

Jop, ja viem, tento článok by sa hodil skôr na osobný blog (aspoň by tam niečo konečne pribudlo.), ale tak spolieham sa na to, že tu to určite uvidí viac ľudí. 
V prípade, že Snapchat ide stále tak nejako mimo vás, krátke vysvetlenie. Je to aplikácia, cez ktorú zdieľate vaše zvyčajne narýchlo odfotené fotky, pričom pokiaľ ich posielate konkrétnemu človeku/ľuďom, tak to vidia max. 10 sekúnd a pokiaľ to pridáte do svojich stories, ktoré vidia všetci ľudia, čo vás sledujú, vydrží to 24 hodín. Tým pádom to nemáte zahltené ako iné sociálne siete, je to zábava a ja na tom závisláčim čoraz viac a dávam tam veci viac, než na Instagram. 
Takže som sa rozhodla spísať niekoľko dôvodov, prečo by ste mali dať tejto aplikácii šancu aj vy. V podstate si ju buď zamilujete, alebo nepochopíte a odinštalujete. Ale tak za pokus nič nedáte, nie? 

1. Nájdete tam mňa. 
Okej, začínam "zľahka" narcisticky a egoisticky. Napokon, ako vždy väčšinou. Každopádne zvyknem tam dávať každú kravinu hocičo, čo sa v mojom osobnom či blogerskom živote deje. Zvyknem tam postovať svoje nové knižky, či iné veci, čo mi prídu a nechce sa mi to hádzať na Instagram. Minule som tam dokonca spravila svoj úplne prvý unboxing. 
A teraz ma naposledy vydesil pavúk uprostred okna. 



2. Okrem mňa tam nájdete aj iných knižných blogerov a tiež vydavateľstvo Slovart...
A ja ich tiež poctivo sledujem, lebo je vždy fajn vedieť, kto má čo nové. A o Slovarte to platí niekoľkonásobne, pretože tí tam zvyknú zverejniť všetky novinky. Aj nové knihy, na ktoré práve odkúpili práva. 

3. ...A pokiaľ radi sledujete, čo sa deje v živote vašich obľúbených hercov či spevákov, tiež je to skvelá cesta. 
Na Snapchate nájdete čoraz viac celebrít. Od báb z Pretty little liars, cez Stephena Amella, Ellen DeGeneres, Tylera Oakleyho, Nialla Horana až po Kendall Jenner (a vlastne celý klan Kardashianiek, ale tie nemám rada).
Viac nájdete napríklad TU.

4. Úžasné filtre. 
Cez ktoré niekedy vyzerám prekvapivo fakt super (okrem Face swapu, ehm.), čo sa sama čudujem, keďže patrím k fakt nefotogenickým ľuďom. Ale tieto ma bavia a pravidelne sa menia. Takže yay!  




5. Môžete tam sledovať aktuálne udalosti. 
Od rôznych udeľovaní cien cez rôzne iné udalosti, ktoré ma momentálne nenapadajú, pretože túto možnosť veľmi často nevyužívam. Ale občas tam určite nájdete niečo, čo vás zaujme.

6. Reagovanie na fotky/chatovanie. 
A po novej aktualizácii to podporuje aj rôzne iné veci, ktoré moc nevyužívam, takže s tým vám moc neporadím.
Ale dá sa to tam. 

7. A celkovo je to zábava. 
A keď sa pomýlite, môžete to vymazať. Zo stories.

2 komentáre:

  1. kebyže visím na mobile 24 hodín vkuse, tak by mi nevadilo, že fotka je tam 10s, max. 24 hodín :D ale ja si rada prezerám aj iné fotky, ako tú aktuálnu, takže to rozhodne nie je nič pre mňa :D ale to som hovorila aj o Instagrame a minulý týždeň som si ho založila a odvtedy na ňom fičím :D nie veľa, ale zase tiež tam sú super filtre, kt. zlepšia fotky. takže možno aj na toto mi raz dôjde chuť vyskúšať. ale zatiaľ nie, to budem mať mobil presýtený už fakt všetkým :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na tom som fičala tiež, potom som prešla na Snap :D

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.