utorok 5. mája 2015

Ako som si vlastné tričko vyrábala... Shirtinator.sk


Stránku SHIRTINATOR som už istú dobu evidovala. A pred časom som sa konečne rozhodla jej služby využiť. Lebo tričiek nikdy nie je dosť. A už vôbec nie s vlastnou potlačou, že?

Popravde, najťažšou časťou bolo si tú vlastnú potlač vymyslieť. Doctora Who mám, Sherlocka mám, dvoch Iron manov, Hulka... potom som sa rozhodla pre Lokiho. Toho nemám a chcem. 
Nuž, na to si musím ešte počkať.
Nakoniec som sa rozhodla si vytvoriť tričko s erbom Rokfortu. (Samozrejme, že som si zabudla spraviť print screen, takže ho uvidíte, keď dorazí).



Keď som už mala potlač svojho trička vymyslenú, mohla som začať tvoriť. Nie som expertka na analýzu webových stránok (možno o rok :D), ale nemala som najmenší problém orientovať sa tu. Stránka je prehľadná (fakt nemáte možnosť stratiť sa tam alebo niečo pokaziť. To je fakt plus!)
Na výber máte tričká mužské, ženské, aj detské rôznych strihov či farieb. Pri tričkách však ostať nemusíte. Môžete si dať vytvoriť aj potlač na mikinu, bundu či spodné prádlo. Čapice, plyšové medvedíky a iné veci, ktoré asi skôr ocenia rôzne firmy ako prostriedok na propagáciu.

Veľmi jednoducho pridáte a umiestnite či už vlastnú potlač alebo jednu z ponúkaných (dajú sa tam nájsť aj nejaké veľmi zaujímavé. viď. obrázok). Fajn je, že potlač môže byť aj na chrbte a rukávoch. Môžete tiež pridať text, pričom na výber máte množstvo fontov , či farieb. Vaše písmo môže byť aj trblietavé, lesklé, neónové... aké len chcete. Samozrejme v tom prípade vám nikto nezaručí, že z toho nebude gýč. Ale vy ste stvoriteľ, no. Môžete si ho natočiť, otočiť, pretočiť... chápete. Môžete použiť grafické písmo - vianočné, drevené, ľadové... možností máte naozaj veľa.


Každopádne, ja som so stránkou spokojná, vôbec som s tým nemala problém. A teším sa, keď si tričko budem môcť konečne obliecť :3

6 komentárov:

  1. Potom ukáž aj ako tričko vyzerá :D asi tú stránku skúsim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teraz nedávno som si tiež objednala tričko a tiež môžem vrelo odporučiť. Navyše som ho dostala ako súčasť blogerskej spolupráce, zadarmo, takže dvojité hurá! =D Moje vyzerá takto:

    http://prchavemyslienky.blogspot.com/2015/04/unpackaging-shirtinator-2.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jej, Bradavický erb je bezvadný nápad! Jsem zvědavá na triko :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.