streda 3. júla 2013

Waiting on Wednesday 29


Waiting on Wednesday je týždenné meme, ktoré usporiadava Breaking the spine. Cieľom je predstaviť knižky, ktoré si chcete prečítať.


Za facku (Eva Urbaníková)

Niekedy sa stretnú protiklady. Priťahujú sa. Veľmi. Ale keď nastúpi reálny život, všetko je ťažšie, ako sa na prvý pohľad zdá. Kniha o tom, ževzťah nemusí končiť len vtedy, keď je jeden zlý a druhý dobrý. Alebo naopak. Vzťah môže skončiť aj vtedy, KEĎ SÚ DVAJA TAK VEĽMI ROZDIELNI...
Keď Zuzana spozná Matúša, je ním očarená. Nie bezhranične a pubertálne, veď už má za sebou jeden nevydarený vzťah a z neho vydarenú dcérku Natáliu. Spisovateľ Matúš ju zaujal originálnymi názormi, rešpektom, ktorý v ľuďoch budí, no hlavne nehou, akú vedel prejaviť pri ich zbližovaní. 
Len postupne Zuzana prichádza na to, že za originálne názory považuje Matúš len tie svoje, že rešpekt opláca pohŕdaním a že nehu a intimitu vníma ako prejav svojej slabosti. 
Protiklady ako Zuzana a Matúš sa síce priťahujú, ale žiť spolu nevydržia. Hlavne po tom, čo padne PRVÁ FACKA.


Možno by ste to na mňa nepovedali, ale ja mám túto autorku veľmi rada. Čítala som od nej všetko okrem tej novinky Maj ma rád, ktorú si chcem tiež prečítať a Moniky a Sushi v dushi, ktoré ma už nelákajú...

3 komentáre:

  1. Mám tu knihu , celkom v pohode bola ale, že by to bol nejaký zázrak sa nedá povedať.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od autorky som nečítala nič, ani ma to veľmi neláka, ale s Nikol súhlasím, že je obálka skvelá.:D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.