streda 1. mája 2013

Waiting on Wednesday 22



Waiting on Wednesday je týždenné meme, ktoré usporiadava Breaking the spine. Cieľom je predstaviť knižky, ktoré si chcete prečítať.

Zore (Alexandra Adornettová)
Keď Alexandra Adornettová napísala prvý diel tejto trilógie, mala iba šestnásť rokov, a možno aj preto tak dobre pozná dušu dospievajúceho čitateľa. Posledná časť trilógie bude nepochybne jej najobľúbenejšou časťou.
Bethany, anjel zoslaný na zem, a jej priateľ, smrteľník Xavier, bojovali za svoju lásku v samom pekle. Najväčšia skúška ich však ešte len čaká, pretože chcú porušiť zákony neba a chcú sa zosobášiť. O svojom úmysle nepovedia ani Gabrielovi a Ivy, no anjelskí súrodenci čoskoro odhalia pravdu. Trest na seba nedá dlho čakať a príde v hrozivej podobe. Prípad neposlušného anjela prevezme Sedmička, anjelský rád dozerajúci na poriadok, a jeho príslušníci sa neštítia násilia. Ich úloha je jasná: Za každú cenu musia rozdeliť mladý pár, a ak si to situácia bude vyžadovať, zničiť aj ich spojencov...
Bethany nastúpi na vysokú školu a vystupuje ako Xavierova sestra. Lenže ani v dave sa nemôžu skrývať večne. Bude nakoniec Bethany povolaná späť do neba a opustí navždy svoju lásku? Bethany a Xavier už raz obstáli pred pekelnou skúškou, no zvládnu aj nástrahy neba? Rozhodujúci súboj o šťastie sa práve začína a ani tentoraz sa nezaobíde bez obetí.

Čítala som predchádzajúce dva diely. Jednotka za veľa nestála, dvojka už bola oveľa lepšia a ja som zvedavá, ako to autorka ukončí.

5 komentárov:

  1. na to ako to ukončí som zvedavá aj ja no veľa od toho radšej neočakávam :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som tiez zvedavá ako to dopadne, ale obávam sa ze autorka zas praví niečo čo ma vytočí ako to bolo aj v predchádzajúcich knihách :) :)

    dúfam, ze gabrielovi a ivy sa nič nestane :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.