nedeľa 28. apríla 2013

Čo ma čaká (a neminie)?

Takýto článok som našla v piatok na blogu u Anette, tak som si povedala, že by nebolo zlé napísať to tiež. Takže tu je kôpka toho, čo ma aktuálne čaká? Niekomu sa to môže zdať veľa, niekomu málo. Pre mňa je to ale viac než dosť, pretože som si ešte vypýtala Ľadové oči od Fragmentu a Roztreštenú a Zakletú od Albatrosu. Ktovie, čo mi ešte pochodí. Ale povedala som si, že už si budem lepšie vyberať ;)
Ale teraz už ku knihám. Mám tu päť kníh od sestier Bronteových vrátane Jany Eyrovej a Búrlivých výšin. Búrlivé výšiny som mala vybraté v Mesačnom párovaní, tak sa to budem snažiť prečítať aspoň v máji. Ďalej tu mám Meno hviezdy, Vykúp moje srdce, Naprieč vesmírom, Rudá jako rubín, Draki, Mechanického anjela, Odstíny života a Padlých anjelov. Jednotku mám už od decembra a najviac, čo som z nej prečítala, bola anotácia. Dvanástka je recenzný výtlačok, pustím sa do nej hneď po Priechode. No a Hex Hall mám požičané už vyše mesiaca od E_V_E, ale zatiaľ som sa k tomu nedostala. Snáď sa mi to už po Dvanástke podarí. Aj keby som medzitým mala mať kopu ďalších recenzákov. No a štvorku a päťku Stefanových denníkov mám z knižnice napriek tomu, že som si vravela, že si nič nepožičiam. Viac v meme Štedrosť knižnice
Už som si povedala, že si ani knihy kupovať nebudem. Ale ako sa poznám, tak mi môžete tak popriať veľa šťastia.


A tiež tu mám jedno "prekvapenie" pre vás. Preto v úvodzovkách, že už som vám to povedala dávnejšie. Pondelok 6.5 očakávajte na mojom blogu súťaž. Je to neuveriteľné, ale môj blog bude mať už polroka! Niektoré ceny už mám, niektoré ešte nie, ale môžete sa tešiť napríklad na novinku Zakletá. Viac v pondelok ;)


A čo vy? Tiež sa vám takto kopia knižky? Čítali ste nejakú z týchto? Páčila sa? Alebo vás nejaké z týchto tiež čakajú? 

4 komentáre:

  1. Padlí anjeli 1 mám v PC ale že vôbec ma to neláka 8D videla som 2 časti filmu s Paulom Weasleym, ale no nudilo ma to 8D
    Kludne si ich ešte nechaj, veď ja ešte mám UD tiež, takže si akurát vypýtam od teba ešte niečo ďalšie v máji 8D a pritom mám čo čítať, ale Ochrankyňu si musím prečítať! 8P

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky mě toho teď hodně čeká. :/ A to už nějakou dobu. :D Do dvou dnů musím dočíst recenzák Deklarace smrti. Pak napsat recenze. Od 1. května mám projekt Re-reading Vampýrské akademie. Do toho chci dočíst rozečtené knihy a v knihovně mám ztamluvených několik knih. :D Mám dojem, že červen bude ve znamení nepřečtených knih v knihovně, kupí se mi to tam a nevím, co dřív. Janu Eyrovou mám ráda. Pokud jsou Bouřlivé výšiny Na větrné hůrce, tak to mám taky rozečtené... Už asi čtvrt roku? Nemluvě o té knize, co mám rozečtenou už dva roky a neustále jsem se k ní nedostala. :D Tak vše nejlepší k půlročním narozkám. :) A doufám, že stihneš vše, co potřebuješ. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veru kopia sa aj u mňa. ale ťažkú hlavu si z toho nerobím veď nikdy nemôžem vedieť, kedy bude taká situácia, že si nebudem môcť dovoliť kúpiť si žiadnu knihu. A potom budem veľmi radam, ťe mám doma toľko neprečítaných kníh :)
    Ináč Dvanástku odporúčam, včera som ju dočítala a ešte aj teraz som z nej tak trochu mimo. Búrlivé výšiny, Janu Eyrová a Rudú jako rubín zbožňujem (najviac asi Búrlivé výšiny), takťe ich tieť odporúčam., ale napr. Draki ma dosť sklamalo.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.