nedeľa 6. januára 2013

Upírske denníky 13 - obálka a to všetko ostatné

,,Juchú, nové Upírske denníky!" tak takáto reakcia by ešte pred pár mesiacmi sprevádzala informáciu, že budú už ďalšie Upírske denníky.
Moja terajšia reakcia? Totálne znechutenie, že človek urobí naozaj všetko pre to, aby zarobil. Inak táto kniha nemá absolútne žiadnu pointu.
Aby bolo jasné, ja som obrovská fanúšička Upírskych denníkov - seriálu aj kníh. Ale len do desiateho dielu, kým to písala autorka. To, že skončila, malo asi nejaký zmysel.
Aby ste pochopili, to moje znechutenie, tu máte anotáciu:
Nový školský rok začína pre Elenu naozaj skvele - život so Stefanom je krajší než kedykoľvek predtým, všetkých svojich priateľov má pri sebe a zdá sa, že aj Damon sa konečne zmenil. Keď sa však zrazu začnú zo školy strácať študenti, rýchle sa šíri panika. Podarí sa im ochrániť jeden druhého? Zlo je všadeprítomné a môže zaútočiť odkiaľkoľvek a na kohokoľvek.

Tak si teda vezmime, že by boli upíri reálny. Aj kitsune, ktoré chcú zničiť celé Fell˙s Church. Ale ešte fantómy, únosy a iné zlo? To je absolútna blbosť. A všetko v jednom meste? V podstate v tom istom čase?

Ak stále neveríte, aký je to des, recenzia na jedenástku & dvanástku tu. Napriek tomu predpokladám, že si knihu napriek všetkému prečítam. A ak som vás neodradila, kniha vychádza v priebehu apríla. 

2 komentáre:

  1. Fu, ja som ešte nečítala ani jednu časť 8D razby som chcela aspoň 1tku, ale inak u mňa len seriál 8)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mam vsetky doma. 1-4 su naj ale aj 5-10 su fajn, ale ostatne su o nicom

      Odstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.