nedeľa 30. decembra 2012

Najobľúbenejší blog 2012


Rozhodla som sa aj ja zverejniť zoznam mojich 5 najobľúbenejších blogerov :) Hoci chodievam na mnoho blogov a mnoho blogov sledujem, tak tieto su take moje naj :)

Syki - má jediný blog, ktorý sledujem cez e- mail, čo vôbec neľutujem, pretože je to úžasná blogerka, má skvelé recenzie, nápady na všeliaké projekty, súťaže (a tiež je to zatiaľ jediný blog, kde som čosi vyhrala :D)
A tiež vďaka nej spoznávam rôzne knihy, na ktoré by som ani nenarazila (teraz hovorím predovšetkým o tých anglických, kde sa môžem kochať obálkami:)) 

Lexie - tento blog tu nemôže v žiadnom prípade chýbať, lebo k nemu mám citovú väzbu :D Bol to prvý blog, ktorému som prepadla predtým, než som prepadla všetkým knižným blogom a sama sa stala blogerkou :)

E_V_E - nielenže je moja najlepšia komentátorka (ale ako vidím, ona stíha väčšinu blogov) a je to veľmi zlatá baba, tak jej blog je taktiež jeden z mojich naj. Už len ten dizajn je zaujímavý a z nejakého dôvodu aj veľmi upokojujúci. A páči sa mi jej poňatie niektorých meme a jej recenzie :)

Niklaus - k nemu nemám veľmi čo dopísať, no každopádne, má úžasné recenzie :)

Patty Nighdream - jej blog ma zaujal na prvý pohľad. Môžu za to prevažne tie dúhové farby :D Ale jej blog je veľmi zaujímavý. 

6 komentárov:

  1. 8_) jeeej krásne ti ďakujem 8_)
    som rada, že si o mne myslíš také krásne veci 8_)
    Tvoj blog mám veľmi rada, strašne sa mi páči záhlavie, ten obrázok je úžasný a veľmi dobre sa tu všetko číta 8)
    Mám veľmi rada aj tvoje recenzie, ktoré sú síce stručnejšie, ale úplne jasné, vyzdvihneš podstatu veci a po tých blogoch, ktoré majú strašne dlhé recenzie sa mi tvoj názor číta omnoho ľahšie 8)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja ti dakujem, take komenty vzdy potesia ;) a vies preco nepisem pridlhe recenzie? Pretoze ich aj nerada citam. Ked ich niekto zbytocne privela natahuje... ;)

      Odstrániť
  2. Jéj ďakujem, vôbec som si nemyslela, že by tom bola v nejakom takomto rebríčku. Som strašne rada, že sa ti môj blog páči. Dúfam, že budeš naň chodiť aj naďalej a nesklame ťa. :) Aj ty máš veľmi dobrý blog, vždy keď napíšeš nový článok, rada sa naň pozriem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mockrát děkuji za zařazení mezi tvé nejoblíbenější blogy. Opravdu jsi mě potěšila a jsem ráda, že ke mně ráda chodíš. Stejně tak jsem ráda, že jsem tě mohla potěšit i nějakou výhrou.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem vám za každý komentár :)

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.